leveringsbetingelser

Velkommen til vår interiør nettbutikk!

Vi I Vakre Rom ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, og vi har høy fokus på kundeservice. Under står våre leveringsbetingelser listet opp, som vi anbefaler deg å lese før du bestiller.


Priser og levering.

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer moms, f.n. 25 % dersom ikke annet er angitt. Vi sender kun varer i Norge og forbeholder oss retten til å endre våre priser i nettbutikken og reserverer oss mot feilaktig prissettig.


Forsendelse

Minimumsbeløpet på en ordre er på 300kr. Ordren din vil bli pakket og sendt i løpet av 1-5 dager, og skulle ikke dette være mulig vil vi ta kontakt med deg. Vi sender alle våre varer med Bring/Posten Norge, og du kan til enhver tid spore din egen pakke på bring.no.  Fraktkostnad er satt til en fast pris på 99 kr, henter du selv betaler du ingenting. Møbelfrakt er på 500 kr. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen og telefonnummer som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss, kan kjøper bli belastet med et gebyr på opptil 400 kr. Dersom vi må sende pakken igjen p.g.a ukorrekt adresse eller ikke hentet pakke, må kjøper betale denne kostnaden.  Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som brev eller postpakke og hentes på ditt lokale postkontor. Vi sender ut en e-post ved postinnlevering, der vi angir ditt kolli-id så fremst pakken ikke sendes med brevpost. Dette gjør at du kan spore pakken på www.bring.no. Velger du å forhåndsbestille en vare, må denne /de varene legges inn i egen ordre. Velger du å legge andre ting på samme ordre, vil hele ordren sendes først når alle varene er på lager


Kundens plikter

Den som er registrert som kunde (18 års aldersgrense) hos selger, er ansvarlig for betaling av de ytelser selger eller selgers samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Det er kundens oppgave å sørge for at riktig leveringsadresse blir opplyst. 


Reklamasjon

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemmet så fort som mulig. Vi må ha melding om skadet vare SENEST 3 dager etter du har mottatt den.Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, eller varen er tydelige skadet under transport, må skal du også melde dette direkte til det postkontoret som du kvitterer ut pakken av.
 De vil sendes oss en skademelding og erstatte varen, slik at vi kan sende en ny vare til deg.


Angrefrist

Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen.  Gi oss beskjed på mail om at du ønsker å benytte deg av angreretten, du trenger ikke å oppgi grunn. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand, sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg sammen din bestilling og legg denne ved i returpakken. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. NB! Ved retur av klær fra Agencies Turquoise, vil du motta en tilgodelapp, og ikke penger. Vær oppmerksom på at kostnader ved retur av varer påfaller deg (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Salgsvarer byttes ikke. Ved avbestilling av bestillingsvarer tilkommer et gebyr, avhengig av hvor langt i prosessen produktet ditt har kommet. Er det ferdig produsert på avbestillingstidspunktet, må varen i sin helhet betales.


Klarna - Kjøp nå - betal etter levering

 • Få alltid varen hjem før du betaler
 • Alltid 14 dagers betalingsfrist
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
 • Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no
 • Mulighet for delbetalinger

 • Et fakturagebyr på x kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 63,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

  Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna..

  * Gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. flyreiser, eventement og spesialanpassede varer.


  Klarna - Delbetale fra 95 kr per måned!

  Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.
  Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

 • Få alltid hjem varen før du betaler
 • Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
 • Kjøp nå - betal i slutten av neste måned
 • Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
 • Du kan når som helst betale hele beløpet
 • Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr med 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

 • Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven.

  Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt fødselsnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Dersom du ikke velger å gå inn på kontoavtalen du får sendt til din folkeregistrerte adresse, så gjelder likevel avsnittet om fakturavilkår i de allmenne kontovilkårene, se linken under.


  Allmenne vilkår finner du her
  Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her

  t

  Sommerkampanje - Kjøp nå, betal i slutten av august.


  Nå kan du gjøre sommerens innkjøp i ro og mak og betale i slutten av august! Med Klarnas sommerkampanje kan du handle i mai, juni og juli, og betale først i slutten av august – til 0% rente. Per kjøp tilkommer et etableringsgebyr på 45 NOK. Effektiv rente ved et kjøp på 5000 NOK, 45 NOK i etableringsgebyr, 0% rente og betaling etter 4 mnd er 2,72%. Din totalkostnad blir altså 5045 NOK. Søknaden kommer til å gå gjennom en kredittvurdering, og dette kan innebære at Klarna utfører en kredittsjekk. Ved en eventuell kredittsjekk vil du bli tilsendt et gjenpartsbrev. Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00

  Allmenne vilkår finner du her
  Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her